Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Lyhyet ovat valheen jäljet..... | Poliisiuutinen 19.2.2019

Mies Nainen Huumausainerikos Rattijuopumus

TAMPERE klo 09.25

Henkilöauto, jota kuljetti ylöjärveläinen vuonna -79 syntynyt mies, pysäytettiin liikennetarkastusta varten Tampereen keskustassa. Miehelle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista. Hänellä ei myöskään ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

SASTAMALA klo 10.00

Poliisipartio pysäytti liikennetarkastusta varten raskaan ajoneuvoyhdistelmän. Kuljettajalle suoritettu seulonta-alkometrikoe osoitti rattijuopumuksen rajan ylittävää lukemaa. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja epäillään rattijuopumuksesta.

UURAINEN klo 14.40

Poliisi pysäytti partioinnin yhteydessä liikennetarkastusta varten henkilöauton, jota kuljetti vuonna -84 syntynyt nainen. Hän vaikutti päihtyneeltä ja suoritetuissa päihdeseulontakokeissa huumepikatesti osoitti positiivista. Nainen ilmoitti poliisille väärät henkilötiedot, mutta valhe ei kantanut pitkälle. Poliisi sai naisen oikean henkilöllisyyden selville ja kävi ilmi, ettei hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, väärän henkilötiedon antamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

JYVÄSKYLÄ klo 16.00

Poliisi löysi yleisöilmoituksen perusteella väsyneen mönkijäkuskin nukkumasta huoltoaseman kulmalta. Paikalle saapunut poliisipartio herätteli kuskin, mutta hereillä olleessaankin kuljettaja vaikutti uniselta ja sekavalta. Kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettajaa epäillään mm. rattijuopumuksesta.

JYVÄSKYLÄ klo 17.20

Hätäkeskukseen ilmoitettiin mahdollisesta rattijuopumuksesta. Ilmoituksen mukaan alkoholilta haiseva mies lähti ajamaan autolla kauppaliikkeen pihasta. Poliisi tavoitti epäillyn ja hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman.

Lähde: Poliisin tiedote