Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Helsinki'

Poliisi epäilee: Törkeä pahoinpitely Kumpulassa – epäilty karkuteillä | Poliisiuutinen 11.3.2019

Pahoinpitely

Poliisi sai sunnuntaina 11.3.2019 kello 19.30 jälkeen tiedon, että 1960-luvulla syntynyttä miestä oli pahoinpidelty Kumpulan maauimalan parkkipaikalla. Asiasta teki ilmoituksen sivullinen henkilö, joka kuuli parkkipaikan suunnalta huutoa. Paikalle saapunut partio löysi parkkipaikalta maassa makaavan miehen, joka toimitettiin sairaalahoitoon.

– Poliisi etsi rikoksesta epäiltyä usean partion voimin lähialueelta ja teki muun muassa kotietsinnän rikoksesta epäillyn asuntoon hänen tavoittamisekseen. Rikoksesta epäilty on edelleen tavoittamatta, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reijo Enqvist Helsingin poliisilaitokselta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan rikoksen uhri ja rikoksesta epäilty, 1970-luvulla syntynyt mies, tunsivat toisensa entuudestaan ja olivat sopineet tapaamisen parkkipaikalle, jossa epäilty rikos tapahtui. Tässä vaiheessa ei ole varmuutta siitä, miten uhrin vammat olivat syntyneet.

Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä pahoinpitelynä. Mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisin tiedote