Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Pahoinpitelyjä Joensuun yössä | Poliisiuutinen 13.2.2016

Mies Pahoinpitely Rattijuopumus

Joensuussa Puronsuunkatu 1 grillin edustalla klo 02.50 aikaan oli kaksi tuntematonta miestä pahoinpidelleet joensuulaisen 45-vuotiaan miehen maahan kaatamalla ja päähän useita kertoja potkimalla. Pään alueelle vammoja saanut mies toimitettu ambulanssilla sairaalaan. Tekijöillä vaaleat hupparit ja iältään noin 25-vuotiaita. Toisella miehistä beige pipo ja toisella tekijällä verinen naama.

Joensuussa ravintola Gloriassa klo 03.40 aikoihin venäläinen 28-vuotias ja kontiolahtelainen 34-vuotias mies tapelleet. Käsikähmässä venäläinen mies oli lyönyt oluttuopilla riitapukariaan. Molemmat miehet saivat vammoja mittelössä; venäläiselle verta vuotava haava sormeen sekä pieni ruhje kasvoihin ja vastapeluri sai kuhmun pään alueelle sekä kyynärvarteen verta vuotavan haavan. Kontiolahtelainen mies oli kieltäytynyt kuitenkin paikalle tulleen ensihoitoyksikon avusta ja poistunut paikalta. Hetkeä myöhemmin oli samainen kontiolahtelainen mies jälleen ongelmissa. Mies oli Kirkkokadulla klo 04.05 aikaan lyönyt grillijonossa liperiläistä 26-vuotiasta miestä avokämmenellä kasvoihin. Liperiläinen mies tästä hermostunut ja kaatanut lyöjän maahan ja potkaissut miestä kylkeen. Kontiolahtelainen mies oli tällä kertaa pysynyt paikalle tulleen ambulanssin kyydissä ja mies toimitettu lääkärin tarkastukseen.

Kiteellä Romolantiellä klo 21.45 aikoihin kiteeläinen 23-vuotias mies kuljettanut henkilöautoa päihtyneenä. Puhalluskokeen tulos 0,83 promillea.

Lieksassa Varpasentien tasoristeyksen läheisyydessä klo 19.30 aikaan kaksi hirveä oli jäänyt Lieksasta Nurmekseen matkalla olleen kiskobussin alle. Molemmat hirvet menehtyneet tapahtumapaikalle.

Nurmeksessa Kajaanintiellä Jokikyläntien risteyksen läheisyydessä klo 17.50 aikoihin oli ilves jäänyt pakettiauton alle ja kuollut tapahtumapaikalle. Pakettiauton keulaan lievähköjä vaurioita.

Lähde: Poliisin tiedote