Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Törkeä ryöstö Hervannassa | Poliisiuutinen 1.2.2016

Varkaus Ilkivalta Kotirauhan rikkominen Rattijuopumus

Sisä-Suomen poliisi tutkii Tampereen Hervannnassa perjantaina 29.1.2016 tapahtunutta rikosta, jossa Parkanonkadulla rivitalossa yksin asuvan noin 60-vuotiaan miehen ovikelloa tultiin soittamaan yöllä noin kello 3.00 aikaan. Ovella oli kaksi miestä, jotka tunkeutuivat asuntoon sisään ja vaativat auton avaimia itselleen. Asunnon omistaja pahoinpideltiin sairaalakuntoon lyömällä ja potkimalla. Häntä myös uhkailtiin puukolla. Uhri pääsi pakenemaan asunnosta ja piiloutui läheiseen metsään. Epäillyt jäivät asuntoon penkomaan paikkoja.

Poliisi sai toisen epäillyistä kiinni kello 05.55. aikaan, kun hän ajoin uhrin autolla päihtyneenä Insinöörinkaatu 55 pihassa. Toinen epäilty saatiin kiinni hetken kuluttua Insinörinkatu 55 rapusta, missä hän makasi sammuneena.

Poliisi epäilee parivaljakon murtautuneen yön aikana myös Ylioppilaankatu 4-6 sijaitsevaan Kasibaariin. Ravintolaan oli murtauduttu rikkomalla kiinteistön ikkuna rappurallilla. Baarista oli anastettu alkoholia.

Epäillyt ovat tamperelaisia ja he ovat syntyneet vuosina -87 ja -89. He ovat poliisin poliisin vanhoja tuttuja. Poliisi tutkii tekoja nimikkeillä törkeä ryöstö, törkeä kotirauhan rikkominen, törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja varkaus. Epäiltyjä esitetään vangittavaksi huomenna.

Lähde: Poliisin tiedote