Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Perjantain iltapäivätiedote | Poliisiuutinen 29.1.2016

Onnettomuus Huumausaineen käyttörikos Rattijuopumus

Tampereen Lahdenperänkadulla tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari klo 10.25. 19-vuotias mies oli ajanut henkilöautolla Lahdenperänkatua pitkin Hatanpään suunnasta kaksi matkustajaa kyydissään. Ahlmannintien risteyksen jälkeen hän oli menettänyt autonsa hallinnan ja se oli lähtenyt heittelehtimään osuen ensin liikenteen jakajaan ja sitten vastaan tulleeseen henkilöautoon. Vastaan ajanutta autoa kuljetti 52-vuotias mies, jolla ei ollut mitään tehtävissä törmäyksen välttämiseksi. Tien pinta oli jäinen. Henkilöautot vaurioituivat pahoin. Kaikki henkilöt kuljetettiin Acutaan tarkastettaviksi. Kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Laukaantien ja Yritystien risteyksessä tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari klo 11.25. 50-vuotias nainen oli kuljettanut henkilöautoa Laukaasta Jyväskylän suuntaan. Hän ei havainnut vasemmallle kääntymässä olevaa henkilöautoa, jota kuljetti 29-vuotias nainen. Taaemman auton vasen etukulma osui kääntyvän auton oikeaan takakulmaan ja autoihin syntyi lievät törmäysvauriot. Peräänajajan auto suistui penkaan. Alustavien tietojen mukaan henkilövahinkoja ei syntynyt, mutta 29-vuotias nainen lähti paikalta lääkärintarkastukseen. Peräänajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Tapahtuma-aikaan tien pinta oli liukas ja aurinko paistoi matalalta.

Kalevan Puistotiellä Tampereella poliisia vastaan ajoi henkilöautolla 47-vuotias mies. Klo 11.45 tavattu kuljettaja osoittautui liikennetarkastuksessa ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 2. kerta vuoden sisään.

Poliisipartio pysäytti klo 12.34 Saarijärventiellä Jyväskylässä liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti 35-vuotias mies. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta huumepikatestin osoitettua positiivista tulosta. Unelias kuljettaja vietiin verikokeisiin.

Lähde: Poliisin tiedote