Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Rovaniemi'

Rovaniemen poliisin päivittäistiedote 1.2.2020 | Poliisiuutinen 1.2.2020

Mies Huumausainerikos Rattijuopumus Valvonta

Poliisipartio pysäytti perjantaina 31.1.2020 kello 15 aikaan Rovaniemen keskustassa henkilöauton, jonka omistajalla ei ole ajo-oikeutta. Auton reilu parikymppinen omistaja toimi autossa kuljettajana. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi postiivisen tuloksen kannabikselle. Miestä käytettiin verikokeissa, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Perjantaina 31.1.2020 kello 20.30 aikaan poliisipartio pysäytti Korkalovaarassa liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka parikymppinen kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Lisäksi ilmeni, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Perjantaina 31.1.2020 hieman ennen puolta yötä poliisipartio pysäytti Viirinkankaalla henkilöauton, jossa oli kiinnitettynä vanhentuneet siirtokilvet. Autoa kuljettanut alle kolmekymppinen mies puhalsi nollat, mutta hän kieltäytyi huumepikatestistä. Tokkurainen kuljettaja toimitettiin verikokeisiin. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Auton kyydissä oli auton omistaja, jota epäillään mm. auton luovuttamisesta ajo-oikeudettomalla ja ajoneuvorikkomuksesta.

Poliisipartio pysäytti lauantaina 1.2.2020 kello 02 aikaan teollisuusalueella henkilöauton, jota kuljetti alle kolmekymppinen mies. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lähde: Poliisin tiedote