Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Törkeä rattijuopumus Joensuussa | Poliisiuutinen 15.2.2020

Mies Rattijuopumus

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla, Joensuun Rantakylässä, lauantaina hieman ennen kello viittä. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,41 promillea. Poliisipartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehen kuljettaman auton ikkunat olivat olleet huurussa.

Miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla, Joensuun keskustassa, lauantaina puolen yön jälkeen. Miehellä on neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista vuoden sisällä.

Miestä oli pahoinpidelty Ilomantsin keskustassa ravintolan takapihalla lauantaina noin kello 2.30. Mies oli kaadettu maahan ja häntä oli lyöty nyrkein pään alueelle. Ambulanssimiehistö oli käynyt tarkastamassa miehen. Miehelle oli tullut vammoja pään alueelle. Tapahtumapaikalta oli poistunut tumma, uudehko henkilöauto.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisin tiedote