Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 15.02.2020 | Poliisiuutinen 15.2.2020

Mies Varkaus Huumausainerikos

Vantaan alue

Päihtyneeltä samppanjarosvolta löytyi nyrkkirauta

Vantaa, Iskoskuja, 14.2.2020 klo 14.30

Vantaalla järjestyksenvalvoja otti kiinni näpistelijän, joka oli anastanut kauppakeskuksen Alkosta pullollisen samppanjaa ja viskiä. Päihtynyt, vuonna 1999 syntynyt mies oli laittanut pullot kassiinsa ja poistunut myymälästä maksamatta niitä. Juomien arvo oli yhteensä lähes 100 euroa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä häneltä löydettiin nyrkkirauta, josta sai esiin myös veitsenterän. Miestä epäillään näpistyksestä ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Näpistelijältä löytyi tarkastuksessa vähäinen määrä huumausaineita

Vantaa, Niinikuja, 14.2.2020 klo 17.30

Vuonna 1982 syntynyt mies jäi kiinni anastettuaan kaupasta lokeroa, elintarvikkeita ja hiusväriä. Mies oli piilottanut tuotteet takkinsa sisään, mutta myyjä huomasi ne miehen asioidessa kassalla. Anastettujen tuotteiden arvo oli 17 euroa. Miehelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausaineiksi epäiltyjä aineita. Hän myönsi, että häneltä löydetty aine oli kannabista. Miestä epäillään näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Vartijat raudoittivat kiinniottoa vastustelleen näpistelijän

Vantaa, Ojalehdonkuja, 14.2.2020 klo 20.20

Vartijat ottivat kiinni miehen, joka oli mennyt kauppakeskuksen Alkoon ja ottanut hyllystä neljä pulloa Koskenkorvaa ja laittanut ne mukanaan olleeseen laukkuun. Tämän jälkeen mies oli poistunut liikkeestä maksamatta juomista. Vartijat ottivat hänet kiinni kassalinja jälkeen. Mies yritti ensin juosta pakoon. Kun tämä ei onnistunut, hän ryhtyi rimpuilemaan voimakkaasti päästäkseen irti vartijoiden kynsistä. Tämäkään ei onnistunut ja vartijat laittoivat miehelle käsiraudat saadakseen tilanteen hallintaan. Vuonna 1957 syntynyttä miestä epäillään näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Lähde: Poliisin tiedote