Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 5.11.2020 | Poliisiuutinen 5.11.2020

Mies Valvonta

Vantaan alue

Näpistelijä säikähti kauppiasta ja yritti perua tekonsa

Vantaa, Ojalehdonkuja, 4.11.2020 klo 9.30

Parikymppinen mies nappasi kaupasta hajuveden, laittoi sen taskuunsa, ja vaihtoi myymälässä omien kenkiensä tilalle kaupasta uudet jalkineet. Yrittäessään ohittaa kassan hän huomasi kauppiaan, joka oli tullut häntä vastaan. Mies säikähti ja säntäsi takaisin kauppaan. Myymälän puolella hän laittoi hajuveden paikalleen ja potkaisi varastamansa kengät jaloistaan ja laittoi omat kenkänsä takaisin jalkaan. Kengät likaantuivat sen verran, että niiden ei katsottu enää olevan myyntikunnossa. Miestä epäillään näpistyksen yrityksestä ja kauppa vaatii korvauksia kenkien arvon, noin 60 euroa, verran.

Kortiton kuljettaja kiinni 19. kerran vuoden sisällä

Vantaa, Liesikuja, 4.11.2020 klo 11.55

Partio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton. Ajoneuvoa kuljetti nainen, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Tapaus on vuoden kuluessa19:s kerta, kun parikymppistä naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Polkupyörävaras jäi kiinni kaupiteltuaan anastamaansa pyörää netissä

Vantaa, Korso, 4.11.2020

Polkupyörävaras jäi kiinni yritettyään myydä anastamaansa pyörää netissä. Mies oli varastanut noin 900 euron arvoisen pyörän 3.11. Helsingistä. Pyörän omistaja oli seurannut aktiivisesti netin myyntikanavia ja huomannut oman pyöränsä olevan myynnissä Vantaalla. Pyörän omistaja oli ottanut yhteyttä myyjään ja sopinut tämän kanssa tapaamiseen. Ennen tapaamista hän oli ottanut yhteyttä myös poliisiin hätäkeskuksen kautta ja paikalle lähti hänen lisäkseen myös poliisipartio.

Pyörän oikea omistaja oli säilyttänyt ostokuitin ja pystyi todistamaan, että pyörä kuului hänelle. Pyörää kaupitellut mies otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä. Poliisi tutkii tapausta.

Lähde: Poliisin tiedote