Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 6.11.2020 | Poliisiuutinen 6.11.2020

Mies Varkaus

Vantaan alue

Satunnainen vieras anasti asukkaan matkapuhelimen ja lompakosta kortteja

Vantaa, 4. – 5.11.2020

Kun kolmekymppinen mies teki myöhään keskiviikkoiltana lähtöä korsolaisesta ravintolasta kotiinsa, hänen seuraansa lyöttäytyi toinen mies. Aamulla jatkoille tullut tuttavuus oli kadonnut. Hänen mukanaan olivat kadonneet myös asukkaan matkapuhelin ja lompakossa olleita kortteja. Asiaa tutkitaan varkautena.

Laskunsa maksamatta jättänyt yrittäjä uhkaili realisointipalvelun työntekijöitä

Vantaa, 5.11.2020 klo 10

Poliisipartio kutsuttiin selvittelemään tapausta, jossa yrittäjä oli uhitellut realisointipalvelun työntekijöille kiihtyneenä puukko kädessään. Realisointipalvelun kaksi työntekijää kertoivat poliisille, että olivat saaneet tehtäväkseen noutaa ravintolasta pitseriayrittäjältä leasing-sopimuksella olleet uuniin, josta vuokraaja ei ollut saanut sovittuja korvauksia.

Paikan päällä yrittäjä oli ilmoittanut hakevansa kuitin suoritetuista maksuista ja poistunut hetkeksi. Realisointipalvelun työntekijät jäivät autoonsa odottamaan. Kuitin sijaan yrittäjä oli noutanut puukon ja uhkaillut realisointipalvelun työntekijöitä. Nämä olivat pysyneet autossa ovet lukittuina ja soittaneet poliisille.

Tilanteen hieman rauhoitettua partio ryhtyi selvittämään tapahtumia. Osapuolet onnistuivat keskustelemaan asiasta ja sopivat, että yrittäjä saa vielä mahdollisuuden hoitaa velvoitteensa eikä uunia vielä viety pois.

Vantaan vankilassa siirtoa odotelleen vangit kävivät toistensa kimppuun

Vantaa, 5.11.2020 klo 21.20

Vantaan vankilassa kaksi siirtoa odotellutta miestä pahoinpiteli toisiaan niin sanotussa matkasellissä. Tapauksen huomasivat viereisessä matkasellissä väliaikaisesti sijoitettuna olleet henkilöt, jotka hälyttivät paikalle apua. Tappeluun osallisten miesten kertomukset asiasta olivat värikkäät ja ristiriitaiset: toisen mielestä häntä oli lähennelty, toinen kertoi, että hänen omaisuuttaa olisi anastettu. Paikalle jouduttiin kutsumaan sairaankuljetus tarkistamaan toisen osallisen vammoja.

Lähde: Poliisin tiedote