Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Akaa'

Sisä-Suomen poliisin tiedote 02.02.2016 | Poliisiuutinen 2.2.2016

Onnettomuus Rattijuopumus

Kauppakadulla Jyväskylässä 01.02.2016 klo 16.18 25 -vuotias nainen laittoi oluen taskuunsa ja poistui liikkeestä maksamatta tuotetta. Tuote saatiin myyntikuntoisena takaisin. Tämä oli seitsemäs anastusrikos vuoden sisällä. Tapahtumaa tutkitaan näpistyksenä.

Tampereella, Vellamonkadun ja Mäkipäänkadun risteyksessä pakettiauton ja henkilöauton välinen kolari 01.02.2016 klo 14.55. 37 -vuotias mies ajoi pakettiautolla Vellamonkadulla kohti länttä kun vasemmalta puolelta Mäkipäänkadulta ajoi 26 -vuotias mies henkilöautolla kovaa vauhtia pakettiauton eteen, yrittäen kiihdyttää vauhtia ehtiäkseen pois pakettiauton edestä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mäkipäänkatu on kyseisellä osuudella yksisuuntainen ja henkilöauton kuljettaja oli ajanut Mäkipäänkatua kiellettyyn suuntaan. Pakettiauto törmäsi keulallaan henkilöauton oikeaan kylkeen, minkä jälkeen henkilöauto osui vielä risteyksessä olevaan katuvalopylvääseen vaurioituen ajokelvottomaksi. Pakettiauton etupuskuriin tuli naarmuja ja halkeama. Henkilöauton kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

25 -vuotias nainen ilmoitti hätäkeskukseen 02.02.2016 klo 02.36, että hänen 29 -vuotias miehensä ajaa päihtyneenä ja pahoinpitelee häntä sekä rikkoo tavaroita autossa. Nainen kertoi heidän olevan Akaassa ABC:n pihassa. Hetken päästä nainen ilmoitti, että he ovat matkalla Akaassa Lentiläntiellä ja jossain vaiheessa nainen ilmoitti heidän olevan jossain kohtaa Lempäälässä mutta tarkemmasta paikasta ei ole tietoa. Poliisipartio tavoitti auton klo 04.00 Akaassa Viialassa ABC-kylmäaseman pihasta. Auton vieressä seisoi autoa kuljettanut mies ja nainen istui apukuljettajan paikalla. Miehelle suoritettu alcometer-puhalluskoe antoi tulokseksi 0,65 promillea. Nainen kertoi tilanteen olevan ohi eikä hänellä ollut vammoja. Autossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet eikä miehellä ollut ajo-oikeutta. Tarkkuusalkometrikoe antoi tulokseksi 0,21mg/l, joka on alle rattijuopumuksen rangaistavuuden alarajan. Miehellä on useita kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta viimeisen vuoden aikana.

Lähde: Poliisin tiedote