Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Hyvinkää'

Liikenneturvallisuuden vaarantamisia Itä-Uudellamaalla | Poliisiuutinen 2.2.2016

Onnettomuus Rattijuopumus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 2.2.2016

Porvoo, Loviisa, Sipoo, Askola, Myrskylä ja Lapinjärvi

Rattijuopumus

Sipoo, Nikkilä 1.2.2016 klo 13.15

Poliisipartio kiinnitti huomiota Nikkilän keskustassa, Pornaistentiellä henkilöautoon, joka savutti huomattavan paljon. Partio pysäytti ajoneuvon tarkastusta varten. Auton kuljettaja, paikkakuntalainen vuonna -57 syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumusrajan ylittävän lukeman. Poliisiasemalla suoritetussa tarkkuusalkometrikokeessa tulos oli 0,37 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Hyvinkää ja Nurmijärvi

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen 2 kpl

Hyvinkää, 1.2.2016 klo 15.30

Uudenmaankadun ja Kalevankadun risteyksessä tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari, missä toinen autoista oli pyrkinyt väistämään risteykseen hälytysajossa ajanutta ambulanssia. Ambulanssia väistänyt oli ajanut ja pysähtynyt risteysalueelle, jolloin siihen oli törmännyt Uudenmaankatua vihreillä liikennevaloilla ajanut toinen henkilöauto. Molemmat ajoneuvot saivat vaurioita, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Hyvinkää 1.2.2016 klo 16.50

Kalevankadulla tapahtui myös toinen kahden henkilöauton välinen kolari. Toinen osallinen kertoi tulleensa tieltä 25 Kalevankatua kohti Hyvinkäätä kun Kalevankadun laidassa pysäköitynä ollut henkilöauton oli ilmeisesti lähtenyt tekemään U-käännöstä tämän tieltä 25 tulleen auton eteen, ajoneuvojen törmätessä toisiinsa. Osalliset loukkaantuivat lievästi ja ajoneuvot vaurioituivat.

.

.

.

Lähde: Poliisin tiedote