Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Nurmes'

Epätavallinen rattijuopumusepäily Nurmeksessa | Poliisiuutinen 2.2.2016

Onnettomuus Rattijuopumus

Poliisi sai maanantaina 1.2.2016 klo 21:42 ilmoituksen Nurmeksen keskustasta Karjalankadulta. Ilmoituksen mukaan taksiauto oli törmännyt ravintolan seinään.

Tapahtumapaikalla suoritetuissa puhutuksissa ja tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että taksiauto oli tapahtuma-aikaan ollut pysähtyneenä ravintolan edustalle. Ravintolasta oli tullut 52-vuotias paikkakuntalainen mies juttelemaan taksinkuljettajan kanssa. Keskustelu oli kärjistynyt riidaksi ja taksinkuljettaja oli alkanut peruuttamaan taksiautoa pois ravintolan edustalta. Samalla 52-vuotias mieshenkilö oli tarttunut taksin ratista kiinni.

Taksinkuljettaja oli jatkanut peruuttamista ja lopulta mieshenkilö oli irrottanut otteensa taksin ratista. Mieshenkilö potki taksiautoa ja taksinkuljettaja oli noussut taksista estääkseen lisävahinkojen syntymisen. Tämän jälkeen taksi oli ajautunut ravintolan seinään. Törmäyksestä aiheutui vahinkoa rakennukselle ja taksiautolle. Henkilövahinkoja tapahtuneesta ei aiheutunut.

Rattiin tarttunut mieshenkilö puhalsi 2.01promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Taksinkuljettajan osalta asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisin tiedote