Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Keuruu'

Poliisi etsii asuntomurtoihin epäiltyjä | Poliisiuutinen 29.1.2016

Varkaus

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii laajaa asuntoihin kohdistunutta murtosarjaa. Tekojen yhteydessä on murtauduttu omakotitaloihin ja anastettu pääasiassa helposti liikuteltavaa ja rahaksi muutettavaa omaisuutta kuten koruja ja elektroniikkaa. Tekoja on edeltänyt kohteiden tarkkailu, joten poliisi pyytää havaintoja mikäli asuntojen läheisyydessä havaitaan tavallisuudesta poikkeavaa toimintaa, joka voisi liittyä käynnissä olevaan murtosarjaan.

Tekijät ovat mahdollisesti pukeutuneet esimerkiksi työmailla käytettäviin huomioliiveihin, jotta näyttäisi että he työskentelevät alueella luvallisesti. Osa teoista on tehty asukkaiden ollessa töissä, eli keskellä päivää vilkkaalla asuinalueella.

Poliisi epäillee teoista Suomen lähialueilta tulleita henkilöitä ja pyytää kuvissa esiintyvistä henkilöistä havaintoja. Teot ovat tapahtuneet eri puolilla Pirkanmaata ja Keski-Suomea, viimeisimmät eilen torstaina jolloin kahteen taloon murtauduttiin Lempäälässä.

Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiosoitteeseen: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 050-3998024

epäilty 1jpg, 21,5 kB

epäilty 2jpg, 14,8 kB

Epäilty 1jpg, 21,5 kB

Lähde: Poliisin tiedote