Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Nurmijärvi'

Henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari Tie 4:llä ym. | Poliisiuutinen 3.2.2016

Onnettomuus Varkaus Huumausaineen käyttörikos Rattijuopumus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 3.2.2016

Vantaan alue

Varkaus

Vantaa, Pakkala, 2.2.2016. klo 15.40

Kauppakeskus Jumbon myymälässä noin 25-vuotias vantaalaismies anasti laittamalla laukkuunsa Iittalan Muumi-kulhoja. Vartija otti miehen kiinni kassojen jälkeen ja yli 500 euron arvoiset kulhot saatiin myyntikuntoisina takaisin. Mies tuotiin Vantaan poliisivankilaan rikoksesta epäiltynä varkauteen.

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Vantaa, Kaivoksela, 3.2.2016, klo 03.30

Ukonkivenkivenpolulla poliisipartio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton noin 30-vuotias mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille ja hänet käytettiin verikokeessa. Miehellä oli aikaisempia rattijuopumuksia/ kortitta-ajoja vuoden aikana neljä kappaletta. Mies tuotiin Vantaan poliisivankilaan rikoksesta epäiltynä em. rikoksiin.

Hyvinkää ja Nurmijärvi

Törkeä rattijuopumus

Nurmijärvi, tie 3, 3.2.2016 klo 3.25

Poliisi sai tehtävän mennä tielle nro 3, jossa, ilmoittajan mukaan epäilty rattijuoppo ajanut kaistojen välissä olevalle pientareelle.

Poliisi tapasi ilmoittajana olleen kuorma-autoilijan, joka kertoi, että hän oli seurannut henkilöautoa, jonka hän oli havainnut seilaavan kaistalta kaistalle.

Auto oli ajanut Nurmijärven liittymän kohdalla pientareelle tieltä ulos.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni -94 syntyneen miehen, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies oli lievästi loukannut itseään ulosajossa.

Järvenpää, Mäntsälä, Kerava, Tuusula, Pornainen ja Pukkila

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Mäntsälä, Tie 4, 02.02.2016 klo 08.30

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen partio sai hälytyskeskukselta tehtäväksi mennä Helsinki - Lahti moottoritiellä Tie 4:llä tapahtuneelle liikenneonnettomuuspaikalle, missä pakettiauto ja henkilöauto olivat törmänneet toisiinsa. Pohjoiseen päin autoaan kuljettaneen virolaismiehen pakettiauto oli suistunut keskialueen ylitse vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Helsinkiä kohti ajamassa olleen suomalaismiehen kuljettaman henkilöauton keulaan.

Liikenneonnettomuuden hoitamiseen osallistui useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja sairaanhoitoyksiköitä.

Molempien ajoneuvojen kuljettajan toimitettiin saamiensa vammojen vuoksi sairaalahoitoon mutta alustavien tietojen mukaan vammat eivät ole olleet vakavia. Pakettiautossa oli ollut kuljettajan lisäksi kaksi muuta henkilöä mutta he eivät loukkaantuneet törmäyksessä. Osallisina olleet ajoneuvot vaurioituivat pahoin etuosistaan ajokelvottomiksi.

Tapahtuma-aikaan Tie 4:llä oli märät ja osittain sohjoiset keliolosuhteet.

Lähde: Poliisin tiedote